Etsi
  • Resalat

Vihaviestiin vastaattiin solidaarisuudella

Muslimien Ramadan kuukauden paaston päättävän Eid juhlaa edeltävän yönä vandaali kirjoitti islamofobisen viestin Resalatin moskeijan seinään. Resalatin entinen puheenjohtaja Paula Kemell ja pappi Heidi Rautionmaa päättivät kuitenkin vastata vihaviestiin ystävyydellä. Siispä sunnuntai iltana joukko eri uskontoja ja taustoja edustavat kaiken ikäiset ihmiset kerääntyivät yhdessä putsaamaan seinän. Positiivisuus ja ilo huokui tapahtumasta, jossa yhteisymmärrys ja rakkaus käänsikin ilkivallan yhteisöllisyydeksi. Talkoiden jälkeen nautittiin yhdessä teetä ja leivonnaisia lämpimässä kesäsäässä. Paikalla olivat myös kaupunginvaltuutetut Hussein “Husu” Abdirrahim ja Habiba Ali.


Tapahtuma oli oiva esimerkki Koraani käskystä:


Ja käännä pois pahuus hyvällä ja huomaat, kuinka hän, joka oli vihollisesi, onkin kuin lämmin ystävä.” (Koraani 41:34)Resalat kiittää järjestäjiä ja kaikkia tapahtumaan osallistuneita.

19 katselukertaa0 kommenttia
MEISTÄ

Resalat islamilainen yhdyskunta  on vuonna 2001 Suomessa rekisteröity uskonnollinen yhdyskunta ja se edustaa islamin toista pääsuuntausta, shiialaisuutta.

YHTEYSTIEDOT

Kaunispääntie 5, Helsinki

Toimisto puh. 045 2761 218

Imaami puh. 040 3533 086

resalat.islamilainen.yhdyskunta (a)gmail.com

OP Pankki FI 6157804120032708
Resalat islamilainen yhdyskunta

SEURAA MEITÄ

© 2019 Resalat islamilainen yhdyskunta